Basa Sunda - The Tilu

Abah dibaturan ku Mas Wagino jeung Jéha ngaguar koran urut nyaéta perkara Basa.
Wilujeng ngadangukeun. Kaparayuuuunnn Sadayanaaaaaa

00:0000:00
Share | Download