Sakadang Kuya Rék Dikawinkeun Ka Anakna Patani

Ayeuna Abah seja ngadongéng lalakon Sakadang Kuya anu rék di kawinkeun ka anakna Patani. Mudah-mudahan hikmah tina téma Dongéng ieu tiasa di lenyepan ku urang saréréa.
Wilujeng ngadangukeun. Kaparayuuuunn Sadayanaaaaaa.

00:0000:00
Share | Download