Sasakala Cau Manggala - The Tilu

Naon ari cau Manggala téh? Tah, barétomah cau manggala teh cau anu pangeunah-ngeunahna sa alam dunya. Kumaha dongéngna?
Wilujeng ngadangukeun. Kaparayuuuunn Sadayanaaaaaaaa

Share | Download